Vårlängtan, beslutångest och en kanna te

2016-02-15, kl. 11:50:38

Det var ett tag sedan. Jag har inte riktigt hittat orden, eller tankarna - så mycket runt omkring som pockat på min uppmärksamhet.
 
Jag har funderat mycket på den här plattformen, att behålla den och satsa eller lägga ner helt och hållet. Jag startade ju mitt företag i höstas och har funderat på att flytta allting dit, att köra på bloggen på min företagshemsida istället och köra fullt ut. Då blir det dock fokus på trädgård mer än kanske livvstil/vardag. Funderingarna fortsätter...
 
 
Äntligen verkar ljuset ha kommit tillbaka! Malmö förvånar med flertalet ljusa/soliga dagar och jag gillar't! Jag blir så påverkad av vädret (vilket också är anledningen till att jag är så pensionärig och skriver om det här) och att få känna energin återvända efter en väldigt tung höst är bara SÅ HÄRLIGT!
Det knoppas på träd och buskar, vårlökar letar sig upp ur den kalla marken och jag går runt, salig, med ett leende på läpparna när snödroppar och vintergäck hamnar i mitt synfält. Jag känner hopp om livet, som min mamma brukar säga. 
 
 
Klockan är inte lunch än, men jag har redan hunnit hälla i mig en hel kanna te och lite till. Jag går en projektkurs just nu med mycket egen studietid, vilket är både skönt och farligt. Jag har gjort tidsscheman och långa listor, ändå så verkar Pinterest och "Game of Thrones" vara fruktansvärt relevanta för mitt projekt...
 
Hur som helst - önskar er en produktiv dag med solsken! 
 


Lämna gärna en kommentar.

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback