HEJ

2015-10-21, kl. 10:58:03

Jag är dunderförkyld, huvudet känns som det är fyllt av äpplemos och allt det där jag tänker att jag kan göra när jag ändå är sängliggande blir inte av för att, tja jag orkar inte helt enkelt. Att acceptera att en är sjuk kan vara det svåraste i det hela...
 
 
Jag tänker på det här inlägget som Clara skrivit och att jag har varit trött ett tag. Förra veckan tog jag en paus från allt och då när en minst anar det säger kroppen ifrån. Tänkte att jag aldrig mer borde ta pauser när det egentligen är mer pauser jag behöver. Efter nyår går jag tillbaka till att "bara" vara heltidsstudent. Vilket år det varit, och än är det inte slut, men vad jag längtar efter januari just nu.
 
Nu ska jag försöka mig på att bli frisk, på lördag väntar höstbal och jag ska ju hålla tal (och gå runt och vara mallig över att ha snyggaste M i frack vid min sida). Då är det bra om hals & näsa kan samarbeta. Tills dess lyssnar jag på bästa höstplattan just nu - Daniel Norgrens "Alabursy" och kollar på nya avsnitt av Downton Abbey/Homeland.
 
Hoppas ni mår bra! 
 

Postat av: Anonym

Vi mår bra 😊. Hoppas du blir frisk till lördag. Kram ❤️

2015-10-23 @ 19:19:41
Lämna gärna en kommentar.

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback