MÅNADENS LISTA

2015-03-16, kl. 11:01:00

Måndag förmiddag och förkylningen börjar släppa, tack och lov! Jag har en tung vecka framför mig med inlämning av ett kursprojekt och jag har ganska mycket kvar att göra. Tur att det är så himla roligt!
 
INSPIRATION
 
Kan man hitta något mer drömmigt än Anna Gouteva's Instagram-flöde just nu?! Underbara vårblommor & färger! Det får mig att starkt ifrågasätta mitt utbildningsval, kanske dags att sadla om till florist...
 
 
(klicka på bilderna för att komma till källan)
 
VÅRLÄPP/PEPP
Då min garderob fortfarande består av ullkoftor/tröjor i diverse neutrala färger kör jag istället färgglada läppar med min favoritpenna för tillfället. Färgen heter "Fab Orange" och pennan kommer från Maybelline.
 
 
HÅR
Att klippa eller inte klippa barret? Clémance eller Freja? Jobbiga frågor det här...
 
 
VÅRGARDEROB
Och när vi ändå är inne och snuddar på vårtemat - inspiration till vårgarderoben! Höga jeans, naturmaterial, kimonos & sneakers, ja tack!
 
 
 
 TRÄDGÅRD/ODLING
Mina fönsterkarmar är fullproppade med små krukor då jag ägnade halva dagen igår till att så en massa frö. Lite egenplockat, lite köpt, lite bytt och en blandad kompott av ätbart och blommor. Det ska bli kul att se vad som tar sig i år och vad som klarar sig ute på vår blåsiga loftgång. En sak vet jag - drömmen om en egen trädgård är aldrig lika stor som denna tiden på året.
 
 
 
MUSIK
Den lista som ger mig ro i all stress i veckorna är för tillfället denna! När jag vill vara lite mer effektiv lyssnar jag på denna. Skönt med färdiggjorda listor för oss som inte har tid att göra egna, det tackar jag för!
 
 
Vad drömmer du om i mars? Gör din egen lista och dela med dig vetja!
Kolla även in Tant Johanna som gör listor varje månad och delar med sig av andras!
 
 

Postat av: christin

Alltså har precis börjat följa Anna Gouteva's Instagram och är helt amazed och förvirrad. Vem är hon? Vad gör hon? blomsterdekoratör? florist? gah!

Svar: Visst är det fantastiskt fint och inspirerande?! Hon är nog allt det du skrev och lite till. Typiskt drömmig kvinna. Snygg är hon också! Kram
Sandra Ehrsköld

2015-03-28 @ 14:18:20
URL: http://midis.se
Lämna gärna en kommentar.

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback