GLÄDJE SOM DRIVKRAFT

2015-03-07, kl. 14:08:00

 
Tid är något av en bristvara för tillfället och jag prioriterar inte att hålla denna sida uppdaterad, men idag tar jag mig några minuter.
 
 
Plugget rullar på, vi har en massa roliga uppgifter och exkursioner. Förra veckan var vi i Göteborg (bilderna är tagna där) och besökte bl.a. Trädgårdsföreningens palmhus & Botaniska trädgården och jag hann klämma in en fin middag (premiäråt dumplings!) med min bästa vän. Dessutom blommade kameliorna vilket gav besöket det där lilla extra! Styrelsearbetet tar också tid - tack och lov är det så himla roligt men det är hela tiden två roliga saker som drar i en.
 
 
Jag försöker hitta en balans, en balans med privatlivet. Och ja, det är svårt, men så länge man är villig att kämpa kan det alltid bli bättre.
 
Det är betydligt lättare när man har glädje och kärlek som drivkraft. Klyschigt men sant!
 
 
Trevlig helg!
 

Postat av: christin

Jaaaaaa - för jag saknar dig lite här! Förresten! Du får gärna tips när alnarp är utflykts- och vårredo. Tänkte ta mig ann dit tips med att åka ut på tur någon dag i vår. Kram!

Svar: Åh, och jag saknar att skriva här. Men något måste bortprioriteras så jag inte går i bitar. Och jag läser hos dig så ofta jag kan - även om jag inte alltid kommenterar. Det börjar gro lite överrallt på Alnarp, vitsippor och annat är redan uppe. Men jag hade väntat lite till, tills vindarna är lite varmare. Och vem vet, vi kanske kan ta en fika om vi är där samtidigt?! Med vårröda läppar och näsorna mot solen. Det hade jag velat. Kram!
Sandra Ehrsköld

2015-03-10 @ 21:22:52
URL: http://midis.se
Lämna gärna en kommentar.

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback