MÅNADENS LISTA

2015-06-13, kl. 10:18:00

Såhär i mitten på juni kan det ju vara hög tid med en "Månadens lista" då de uteblivit sen mars. Originalet hittar du hos Tant Johanna.
 
INSPIRATION
 
Nu när man börjar få ordning på livet och vardagen igen vill jag ändra om i lägenheten. Vi har redan bestämt ny färg till sovrummet men jag vill måla mer! Inspirationen kommer från Emma Solveigsdotters instagramkonto som är fullt med bl.a. fina interiörbilder. Drömmigt värre!
 
SOMMARLÄPP/PEPP
 
Tre ord: "I Covet Thee". Den enda skönhetsbloggen jag följer. Den är personlig och hjärtlig och man får en massa bra tips. Alix, som driver bloggen i England, har även en egen youtubekanal där hon spelar in korta klipp med sminktips m.m. I senaste videon hade hon på sig ett rosa läppstift från MAC i färgen "Relentlessy red", fin sommarfärg som jag definitivt ska kolla upp!
 
HÅR
 
Jag såg denna bilden och ville spara ut mitt hår igen... En annan del av mig vill klippa det kortare igen, hopplöst. Jag håller på att gå från mitt röda hår till min naturliga färg och funderar på om jag ska be min frisör färga in slingor i någon ljusbrun nyans, mest för att det är ljusorangeaktikt för tillfället (vissa kallar det strawberry blond, jag kallar det fult) men vet inte om det är värt att göra det förrän sommaren är över - dessa problem... :)
 
SOMMARGARDEROB
 
 
Just nu scannar jag reorna efter naturmaterial, vidd och färg! Finns mycket fint så vi får se om det blir några inköp till sommargarderoben.
 
TRÄDGÅRD/ODLING
 
Mina frösådder har äntligen fått flytta ut på loftgången och kompletterats med fina gåvor av klasskamrater (trädgårdsmänniskor är ett givmilt släkte) som t.ex. brunnävor och dahlior! Mest av allt drömmer jag om den där trädgården som en vacker dag kommer att bli min... Just nu har jag snöat in på järnvitreolbehandlat trä - så snyggt!!! Jag har även utvecklat en förkärlek för primulor (vivor), något jag aldrig trodde skulle hända.
 
 
MUSIK
Jag är lite trött på alla mina listor för tillfället på Spotify, finns inte så mycket nytt. När jag väl trycker play på någon är det oftast detta albumet. Annars lyssnar jag mycket på radio - det hör sommaren till för mig. Speciellt när alla sommarpratarna kommer igång, ser fram emot det!
 
Det var min junilista! Som vanligt hittar ni länkarna genom att klicka på bilderna. Önskar er en fin helg.
 

Postat av: Sandra Lundin

Men åh ja, Emmas bilder är helt magiska!
Hon är prick lika inspirerande som person med, en riktig pärla!

2015-06-18 @ 07:54:11
URL: http://atilio.blogg.se/
Lämna gärna en kommentar.

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback