HEJ 2015!

2015-01-02, kl. 16:59:00

Om sanningen ska fram, och jag är ju en ärlig person, har jag en liten bekännelse. Orsaken till att jag har varit så upptagen ett par månader tillbaka (som att skolan inte är nog) är att jag har försökt förbereda mig inför ett roligt uppdrag. Nu när de flesta i min närhet vet om det och jag har landat i det lite mer känns det inte mer än rätt att även berätta för er som läser - jag har fått äran och förtroendet att sitta som ordförande i en styrelse detta året. Det ska bli spännande & lärorikt och jag är jätteglad och peppad men även skräckslagen på samma gång.
 
Jag kommer ha kvar min blogg här, till en början, och sedan får vi se hur det blir - vad som hinns med och om det blir en börda eller förblir att vara en rolig grej. Jag kommer dock inte att skriva något om just det, dels för att kunna få vara "bara Sandra" någonstans med allt vad det innebär och dels för att jag inte vill berätta allt som händer heller. Jag hoppas ni respekterar detta och tillsammans med mig ser fram emot 2015 som kommer gå i en pysslig anda, precis som vanligt med andra ord. Jag har, som vanligt, några projektidéer på gång redan nu och de kommer ni få ta del av snart.
 
Kram på er!
 

Postat av: Hanna Karlsson

Vad kul! Grattis. Det kommer säkert gå jättebra.

Svar: Tack! Det hoppas jag med men med lite tur och en massa jävlar-anamma ska det nog gå. Kram S
Sandra Ehrsköld

2015-01-02 @ 20:04:38
URL: http://hannafialotta.blogg.se/Postat av: Julia ♥

Grattis! :-)

Svar: Tack :)
Sandra Ehrsköld

2015-01-02 @ 21:41:25
URL: http://jjuliaa.blogg.sePostat av: christin

amen HEJ 2015!!!! Wow vad spännande och är megaimpad! Grattis! Personligen hoppas jag SÅKLART att din blogg stannar kvar. KRAM!!!

Svar: Tack, det ska bli jättekul :) Jag vill också ha den kvar, mest för att känna att jag inte tappar bort mig i allt det där andra, men jag vågar inte lova något än. Kram på dig
Sandra Ehrsköld

2015-01-06 @ 17:46:50
URL: http://midis.se
Lämna gärna en kommentar.

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback