INFÖR HÖSTEN

2015-08-22, kl. 08:53:56

Augusti alltså - vart tog du vägen? Nu står jag med ena foten och petar på september, skolstart, inspark, styrelse-arbete, resor och allt därtill. Det ska bli spännande, en nystart, och OJ vad roliga grejer som händer i höst!
 
 
Först och främst ska jag läsa två kurser som jag hoppas blir superbra. Detta varvat med styrelsearbete och en USA-resa. Det blir dock bara ett par dagar och jag kommer antagligen jet-laga mig igenom hela vistelsen (eller vad vet jag? jag har aldrig varit där). Utöver detta kickar jag igång min egen verksamhet, fick positivt besked om registreringen igår, och det om något ska bli SÅ ROLIGT!!! Jag ska skriva ett eget inlägg om det för det är så mycket tankar som snurrar i huvudet för tillfället att jag knappt kan sova på nätterna.
 
 
Hur har ni det? Är er augusti bra? Jag har missat lite att det är sommar igen eftersom jag mest jobbar om dagarna men hoppas att ni njuter av värmen. Idag ska jag gosa bebis eftersom vi blivit farbror och (plast?)faster/tant till en liten Nelly. ♥
Stor kram!

Postat av: Christin

Woah! Vilket superhöst!!! Och företag??!! SÅ SPÄNNNANDE! Är mkt nyfiken! Och skall bli väldigt kul att höra (läsa?) om!! KRAM!!!

2015-08-24 @ 14:58:09
URL: http://midis.se/
Lämna gärna en kommentar.

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback