VÄLKOMMEN APRIL

2015-04-01, kl. 10:31:00

Jag och mina frösådder välkomnar morgonsolen som strålar in genom vardagsrumsfönstret - april kunde inte börja bättre! Jag går både en morgon- och eftermiddagsrunda varje dag bland krukorna (som fyller upp alla våra fönsterkarmar, oups!) och kollar att allt är som det ska. Det blir som ens små skötebarn och jag är en hönsmamma av värsta sort...
 
 
Äntligen har jag lite ledighet! Vi har inga schemalagda timmar denna korta påskvecka, vilket innebär att jag kan ta det lite lugnare och bara göra sådant som är kravlöst & roligt. I stunden innebär det rita, rita, rita då jag är inne i någon slags inspirationsbubbla. Jag tänker på trädgårdar hela tiden, t.o.m. drömmer om dem, så det är lika bra att ta vara på det!
Imorgon åker jag och hälsar på mina föräldrar och förhoppningsvis håller det fina vädret i sig så vi kan fixa lite i trädgården!
 
Glad påsk önskar jag er!
 

Postat av: Liza Bäckström och Camilla Stolt

Hej Sandra,
hittade hit via en kommentar du har gjort på sajten makeitlast.se :)

Det är så att vi, Liza Bäckström och Camilla Stolt, skriver just nu vår C-uppsats om hållbart mode och interaktiv teknologi.
Vi gör en fallstudie på makeitlast.se och söker därför deltagare som kan medverka i en intervju om just sajten och hållbart mode.

- Undrar därför om du skulle kunna tänka dig att ställa upp på intervju med oss? :)

Vi är båda bosatta i Sthlm, var intervjuerna kommer hållas, så det är en förutsättning att du bor i Sthlmsområdet - vi bjuder självklart på en fika!

Hur låter detta?


Tack!


Med vänliga hälsningar
Liza Bäckström och Camilla Stolt

Svar: Hej!
Vad roligt att ni hittat hit. Tyvärr bor jag i Malmö så jag kommer inte kunna delta i er fallstudie.

Hoppas ni hittar någon som befinner sig lite närmare. Lycka till!

Vänligen,
Sandra Ehrsköld
Sandra Ehrsköld

2015-04-01 @ 14:43:11
URL: http://www.nouw.com/camillelinaPostat av: Sandra Lundin

Inser att jag har mycket tt läsa ikapp här hos dig, så kul :) Roligt att du känner/kände dig så inspirerad. Kan tänka mig att den här årstiden får det att bubbla i huvudet och själen för er som pluggar/arbetar med trädgårdar av alla dess slag!

Svar: Ja, det är verkligen den bästa säsongen för oss! Så roligt att följa dig med din odling också - längtar tills jag har en egen trädgård. Stor kram!
Sandra Ehrsköld

2015-04-23 @ 09:22:43
URL: http://atilio.blogg.se/
Lämna gärna en kommentar.

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback