RUM

2014-10-05, kl. 11:48:00

Åter igen öppnas mina ögon och jag ser världen på ett nytt sätt. Vi började en ny kurs i torsdags (äntligen en designkurs!), och första dagen kunde inte varit bättre. Jag blev så himla peppad av de bra föreläsningarna/övningarna vi hade att jag inte insåg förrän vi slutat hur trött jag faktiskt var.
 
 
Vi tittade på rum, i trädgårdar, skog och i entréer och imorgon ska vi börja den nya veckan med att åka till Danmark för att utforska ämnet ytterligare. Innan dess ska jag dock läsa lite mer i kurslitteraturen som också verkar vara jättebra!
Ha en mysig söndag!
 
bilder lånade från pinterest. kolla in min mapp "let's go outside" för mer trädgårdsinspiration.
 

Postat av: Linda

Gud vad mysigt!

2014-10-12 @ 19:00:10
URL: http://thingsweadore.blogg.sePostat av: Mikaela

Vad spännande din utbildning låter, var läser du den? :)

Svar: Jag läser på Alnarp, som ligger mellan Malmö & Lund. Pluggar du också något som har med växter att göra?
Sandra Ehrsköld

2014-10-18 @ 12:17:26
URL: http://bympv.blogg.sePostat av: Mikaela

Jaha, vad är det för skola? Njae, jag läser kandidatprogrammet i biologi/molekylärbiologi, men vi har läst en del växtfysiologi, artkunskap och växternas evolution. Fast egentligen är jag mest intresserad av marinbiologi!

Svar: Det är SLU (Sveriges Lantbruksuniversitet) och jag går Trädgårdsingejörsprogrammet med inriktning på design. Så vi har läst lite botanik och olika grunder för markberedning och sådär. Aha, intressant! Marinbiologi låter väldigt kul, ska du söka något sådant program?.
Sandra Ehrsköld

2014-10-19 @ 12:24:40
URL: http://bympv.blogg.sePostat av: Mikaela

Jaha, jag visste inte att SLU fanns där också, trodde de bara fanns i Uppsala där jag läser! Men jaha, vad kul så det är sånt man läser på det programmet! Jag tänkte nog gå ett masterprogram som är mer marint inriktad tror jag. Eller så plockar jag ihop ett eget masterprogram med lite marina kurser och lite ekologi och bevarandebiologi tror jag :)

2014-10-19 @ 21:05:52
URL: http://bympv.blogg.se
Lämna gärna en kommentar.

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback