MATINSPIRATION

2014-10-01, kl. 22:04:00

 
I förra veckan ramlade det ner ett paket i brevlådan, men inte vilket paket som helst utan ett med två fina matböcker i som jag beställt för att få lite ny inspiration i köket såhär på höstkanten. De innehåller inte bara recept utan är väldigt vackra och fullproppade med fina bilder också!
 
 
"Green Kitchen Stories" har jag hört mycket gott om (även bloggen den är född ur) och jag har faktiskt hunnit laga två recept ur den redan. Dels en fänkålsallad och även en underbar bourguignon gjord på rödbetor och annat gott.
 
 
Det är den andra vegetariskta kokboken jag investerar i - för det är verkligen så jag ser det! Jag vill bli bättre på att laga god vegetarisk mat eftersom vi har börjat skära ner på köttkonsumtionen här hemma, inte bara för vår egen skull utan för miljön helt enkelt. Lovar att återkomma med provade recept och recensioner!
 

Postat av: christin

åh fick den där där "the kinfolk table" i present av min mamma, tycker det är superfin!!

2014-10-03 @ 11:23:03
URL: http://midis.sePostat av: Sandra

Alltså jag har haft min green kitchen stories ståendes på kökshyllan i flera månader nu men jag har aldrig lagat något ur den. Så himla dålig stil eftersom det är den finaste boken jag vet. Har du hunnit testa något än?

Svar: Rödbetsbourguignonen är jättegod! Sen provade jag en fänkålssallad också men den var inte en favorit tyvärr. Idag har vi lagat en annan gryta, från deras blogg, som heter "yoga pot" som var jättegod! Det blir lätt att böckerna bara hamnar på hyllan men jag försöker gå ur min "comfort zone" när det gäller mat för tillfället så vi smakar nytt var och varannan dag här hemma - jättekul!
Sandra Ehrsköld

2014-10-06 @ 20:15:38
URL: http://atilio.blogg.sePostat av: karin - trattoria

Underbara böcker!

Svar: Ja, de blev självklara favoriter med en gång! Så mycket recept - så lite tid, dock... Hoppas du har det bra Karin. Du susar förbi i mina tankar ibland :)
Sandra Ehrsköld

2014-10-19 @ 20:07:16
URL: http://www.trattoria.nu
Lämna gärna en kommentar.

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback