HEJDÅ SEPTEMBER!

2014-10-01, kl. 11:12:00

Det märks att september har varit en back-to-school-månad. Fullt upp i fyra veckor och inte många bilder att visa här inte...
 
   
 
Månaden började med skolstart och med den programmiddag för alla nyanlända studenter. Då jag är med i rådet för Trädgårdingenjörsstudenterna var det vi som stod för denna tillställning. En rolig men feberyr kväll (för min del). M & jag var på en liten trädgårdsmarknad på min skola där en kärleksört fick följa med hem och givetvis fick den vara med på en "godmorgon världen"-bild med den obligatoriska kaffekoppen.
På en labb i skolan kollade vi på kryp och jag var mest faschinerad av alla fjärilar och skalbaggar i regnbågens alla färger. Och åter igen en "godmorgon världen"-bild på en sällsynt solig dag. Fler sådana i oktober, tack!
 
Igår avslutade jag dock september på bästa sätt - efter tenta-shopping, filmmys och kex & ost, allt tillsammans med några av mina fina klasskompisar. Idag väntar en ledig dag, jag behöver verkligen ladda batterierna efter denna månaden om jag ska orka med hösten.
 
Kram på er!
 

Postat av: My

Visst har det gått fort! Fattar inte var tiden tar vägen.

Svar: Ja, den här månaden har verkligen susat förbi! Jag funderar lite på datum till påhälsning, hur funkar tredje helgen i november för dig? Kram fina syster
Sandra Ehrsköld

2014-10-01 @ 17:21:39
URL: http://ugglebrev.blogg.sePostat av: Line

Vilka fina bilder!

Svar: Åh, men tack fina du!
Sandra Ehrsköld

2014-10-01 @ 20:44:39
URL: http://littlelandofdeco.se
Lämna gärna en kommentar.

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback