Äntligen helg!

2014-05-03, kl. 10:12:13

Många av er kanske har haft långhelg denna vecka och hade jag inte blivit sjuk hade jag också haft det. För att ta igen allt jag missat var jag i skolan både i onsdags och torsdags. Det blev ett par intensiva dagar och det var surt att sitta inne när det har varit så fint väder men jag hann med väldigt mycket och hade min slutredovisning igår eftermiddag. Det är inte ofta jag känner mig helt nöjd med saker jag gör/skapar (dumma prestationsskit och jantelagar) men efter min redovisning åkte jag hem från skolan med ett leende på läpparna. Jag var så stolt över mig själv att jag hade fått ihop och lyckats göra något vettigt på kort tid & dessutom hålla en redovisning utan att vara allt för nervös.
 
En del av ateljén - jag har börjat hänga upp mina skisser inför redovisningen.
 
 Min arbetsplats de senaste veckorna. Modellen i förgrunden är precis påbörjad, ritningen ligger på andra sidan bordet. Det är även mina skisser som hänger på väggen bakom.
 
På tal om nervositet så tycker jag att det här med att prata inför folk bara blir värre och värre för varje år som går. Det är jättesynd och jag försöker verkligen att tänka bort det och göra det till en "struntsak" för mig själv men ändå står jag där med hjärtat i halsgropen varje gång jag ska säga något. Igår gjorde jag dock yogaandning tio-fem minuter innan jag skulle upp och redovisa och vet ni - det hjälpte!
 
Önskar er alla en riktigt fin helg!
 
 


Lämna gärna en kommentar.

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback