TILL HAVS

2014-07-19

 
Dags att lämna staden för ett lite mer naturvänligt alternativ, vilket innebär att jag loggar ut från internetvärlden ett tag också. Men kameran åker med och vill ni kan ni följa mig på Instagram, ehrsandra heter jag där.
 
SEMESTERN BÖRJAR NU!
 SOMMARFRUKOST

2014-07-18

När man är sommarledig eller som jag, börjar jobba efter lunch, blir det ofta sen frukost. Eftersom det är den bästa måltiden på dygnet enligt mig lyxade jag till det idag med färska bär i skålen.
 
 
 
Frukosten inhandlades förresten efter en (svettig & alldeles för sällsynt) joggingrunda i parken. Hoppas på att ta mig i kragen och utföra fler av dem inom en snar framtid.
 Kvällspyssel

2014-07-15

På kvällarna har det varit svårt att varva ner, speciellt de dagar vi har haft mycket att göra på jobbet. Jag köpte med mig hobbyfärg hem från Panduro härom dagen (de har rea!) och har målat om några terracottakrukor för att få lite variation i fönsterkarmen.
 
 
Jag älskar ju terracottakrukor el naturelle också men efter att ha sett denna bilden kliade det lite i fingrarna. Nu blev mina krukor utan text eller mönster - jag kanske målar på det vid ett senare tillfälle.
 
 
Min monstera har äntligen fått ett "flikigt" blad! När jag fick den i vintras som en liten stickling av en klasskompis visste jag inte om den skulle överleva, men den har fått flera nya blad så jag hoppas att den trivs.
 MONDAY MIX

2014-07-14

 
Just nu drömmer jag mig bort från stan till landet, till sommarhus och stränder och till vägkanter med vilda blommor att plocka. Jag funderar även mycket på detta utrymmet, vad jag vill göra med bloggen och vad & hur jag vill förmedla det osv. Jag ska även låta kameran följa med på semestern och använda den minst en gång varje dag, för nu ligger den bara och dammar vilket är jättetråkigt. 
 
 
Jag har målat krukor (med inspiration från bilden ovan) och lagat väldigt god mat på senaste tiden (om jag får säga det själv), recept och sådan kommer - håll utkik!
 
 
Jag har även scannat av lite reor och börjat kolla lite på höstinspiration (jag vet om att det är juli). Men när regnet slår mot rutan kan jag inte låta bli att drömma om stickade tröjor!
 Sommarro

2014-07-08

I söndags avslutades helgens ledighet med en heldag på stranden. Jag fick äntligen ro att plocka upp en gammal bok som legat orörd ett bra tag. Igår, när regnet öste ner och det både åskade & blixtrade, blev det en heldag i soffan och boken blev äntligen utläst.
Jag minns somrarna när jag var liten och man fick låna böcker på biblioteket och behålla den tionde eller något sådant. Som jag läste och läste. Det är dags att plocka upp det igen känner jag!
 
Så - vad är era bästa sommarboktips? Hit me!
 
Nu laddar jag inför några jobbdagar och på fredag väntar hamnfest på Österlen tillsammans med fina vänner. Hamnfesten som förra året bjöd på livemusik & dans på bryggan, glada antagningsbesked från Alnarp och skålande i skumpa. Hoppas på bra väder och lika fina minnen i år!
 
Hoppas ni njuter av sommaren!Längtan

2014-07-03

Det är mest moln på himlen men det gör inte så mycket. Jag har börjat sommarjobba (känns så konstigt att säga när man är 26) och är mest trött ändå. I helgen får det dock gärna spricka upp i sommarvärme, som det var där i början på juni... Längtan efter sommaren.
 
 
Kram
 Juni

2014-07-01

Juni - jag pluggade in i det sista, stack näsan i pionbuketter, skördade tomater & sallat, drack vin i Milano och träffade nya bekantskaper. Tack för denna fina månad!
 


Follow Me on Pinterest Instagram RSS 2.0