Julefrid

2014-12-26

Den här hösten har verkligen försvunnit i ett nafs och det var med en saftig förkylning och ett trött huvud jag avslutade terminens redovisningar/inlämningar. Sen sov jag. I två dygn nästan.
Sedan tog jag mig upp för att fira in julen med de finaste Malmövännerna & efter det tog jag & M tåget till Blekinge, till ena sidan av familjen, till solen, till frosten och till lugnet.
 
Lugnet som jag förhoppningsvis behåller hela vägen hem till Malmö igen och startar nästa år med. Tack alla ni som tittar in och lämnar kommentarer - och god fortsättning!
 
    
 ÄNTLIGEN DECEMBER

2014-12-01

Åh, vad jag är glad att det är 1:a december idag! Anledningen är denna lilla låda, som jag är så lycklig att jag lyckades köpa i år. Förra året sålde de slut men i år haffade jag två stycken, en till mig och en som present till min syster.
 
 
Nu ska här doppas banne mig, varenda dag, ända fram till julafton! Jag kan bara inte bestämma mig om jag ska ta koppen på morgonen eller på kvällen. Jag tycker te smakar som bäst på morgonen då man inte har några andra smaker sedan tidigare, samtidigt är det väldigt avslappnande med en kopp på kvällen... Åh, dessa lyxproblem
 
gif maker
 
Julmyset börjar på riktigt nu!
 
KRAM


Follow Me on Pinterest Instagram RSS 2.0