HOME AGAIN

2014-08-30

Nu har jag landat på hemmaplan igen! Härligt att vakna upp i sin egna säng. Idag väntar planering & kick off inför skolstarten - det kommer ju en massa nya studenter till campus på måndag som ska tas hand om. En sammanfattning av mina senaste veckors äventyr och sommaren i helhet dyker upp i helgen.
 
 
Ha en fin helg!
 HOLD ON

2014-08-09

Jag har inte fört över bilderna från min kamera som jag tog på semestern för att jag vill inte riktigt inse att den är över. Det är den ju inte heller fullt ut men jag vill hålla fast vid sommarkänslan lite till, även om det blåser höstvindar i Malmö idag.
 
Istället blir det en instagrambild på fina blommor jag inhandlade igår. Det är veronikor och brudslöja, två favoriter! Hoppas ni får en fin helg, själv ska jag jobba kväll både idag och imorgon.
 
 
KRAM
 MONDAY MIX

2014-08-04

Idag tittar jag ut på ösregnet och drömmer mig tillbaka till gården på landet, solsken och salta havskyssar. Jag har som vanligt huvudet fullt av växter, planerar höstens pysselprojekt och önskar mig en ny soffa då vår har gått sönder (igen).
 
 BYE JULY

2014-08-02

   
   
   
 
Tack Juli för fina dagar i solen, vid havet, med familj och vänner. Nu har vi landat hemma efter två underbara & välbehövda veckors semester. Den här sommaren alltså - helt fantastisk!
 


Follow Me on Pinterest Instagram RSS 2.0