Tisdagsmorgon

2013-10-01, kl. 08:29:41

 
Godmorgon Oktober! Jisses, vad tiden går fort.. Nu har jag gått i skolan i en månad redan. Dessutom gjorde jag min första universitetstenta igår - det var nervöst! Efter det firade klassen att det hela var över med tentaöl och indisk mat.
Idag tar jag det lugnt, har mysfrukost här hemma med tända ljus och musik. Trots att man bara vill lägga sig ner och sova i ett par dagar efter en tenta så är det bara att hoppa upp på hästen igen. Vi har nämligen en inlämningsuppgift & en tenta till om två veckor...
Mitt i allt tentaplugg hittade jag denna skivan som jag garanterat kommer lyssna sönder i höst - tips till alla er som gillar soul, singer/songwriter och jazz i en härlig blandning. Puss och kram!
 

Postat av: christin

hur går skolan!? tycker du det är kul?? vad exakt är det du går? :)

Svar: hej! jag tror att det går bra... har landat lite i det nu men det är svårt att hänga med ibland. känns som att man inte kan ta in all info alltid, men jag tror det är en vanesak. vad hittar du på? jobbar/pluggar? det är väldigt roligt iallafall, men nu i början är det en massa grundläggande kurser som är väldigt tunga med väldigt mycket teori (är ju inte teoretiker direkt utan snarare praktiker) vilket gör att det går lite trögt ibland... jag går trädgårdsingenjör med inriktning på design så jag kommer bli trädgårdsdesigner när jag är klar kan man säga :) KRAM
Sandra Ehrsköld

2013-10-01 @ 20:50:07
URL: http://midis.sePostat av: Linn

Tack för musiktipset! Dela gärna med dig mer, för det här är inte första gången som jag upptäcker något nytt - som jag dessutom gillar :-) - tack vare dig.

Kram

Svar: Åh, vad roligt! Det tar jag till mig! Kram på dig
Sandra Ehrsköld

2013-10-09 @ 14:02:17
URL: http://lyckoland.blogg.se/
Lämna gärna en kommentar.

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback