På mina stickor...

2013-10-10, kl. 17:54:00

 
Alltså, det här med att hinna blogga i tentapluggandet går --> sådär! Brukar universitetsprogram ha en tenta i månaden? Jag känner mig helt överrumplad av detta... Det blir kanske en större kontrast också när man inte har pluggat på ett tag.
Så fort jag har lite tid över tar jag upp min terapi, stickningen! Just nu håller jag på med en mysig hösttröja i 100% ull som är min första tröja någonsin. Det är spännande att se utvecklingen och jag tjatar hål i både M's och mina klasskompisars öron om denna förbenade tröja. De måste tro att jag är någon slags sticknörd... hrm.. vilket jag ju är...Nog om det - tillbaks till böckerna! Kram på er
 

Postat av: christin

åh ja, studentlivet - den ena tentan hinner inte ta slut innan nästa gror. Jag har också tenta en gång i månaden ungefär och jag lovar att man vänjer sig och att allt löser sig. Det gör verkligen det på universitet. Dels lär mig sig hur det funkar och kommer in i rytmen, plus, att ens vän som alltid fångar upp en är omtentor :)

Svar: åh, SKÖNT att höra faktiskt att vi inte är de enda som har det så. jag har hört många andra utbildningar som har mycket inlämningar istället och jag vet inte vilket jag föredrar faktiskt... det tar verkligen ett tag innan man kommer in i det. jag känner att jag har landat lite, men ändå inte. man hinner liksom inte återhämta sig mellan gångerna. sen blir jag så nervös också, vilket sätter många käppar i mina hjul, för jag får blackouts och sådan tråkigt. ja, det där med omtentor är ju bra. tyvärr har man ju någon slags illusion (dvs. press på sig själv) om att man ska klara alla tentor på första försöker för att inte ha något efter sig.. kram!
Sandra Ehrsköld

2013-10-11 @ 19:47:26
URL: http://midi.blogg.se
Lämna gärna en kommentar.

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback