Lördag mitt i veckan

2013-10-31, kl. 11:14:46

(bild lånad från GRANIT's instagram)
 
Eftersom vi är indelade i grupper i skolan just nu och har uppdelade undervisningstider behövde jag inte vara i skolan igår. Egentligen skulle jag väl pluggat men eftersom jag ligger i fas med vad vi håller på med kände jag att jag var värd en ledig dag!
Så det blev lång sovmorgon, sedan begav vi oss (M kom hem en dag tidigare från jobbet) ner på stan för att kolla på skor till honom. Det slutade med både det ena och det andra inhandlades plus att vi unnade oss en jättemysig vinlunch! Det kändes som helg på en onsdag - så skönt!
Jag möblerade om i veckan här hemma (när stormen pinade Malmö hade jag inte ro att sitta still...) och nu står ett hörn i vardagsrummet lite tomt och mörkt så jag funderade på att inhandla en av de där populära ljusslingorna från GRANIT... De har ju dessutom kommit i vitt nu så jag ska ta mig en riktig funderare. Tror att det hade kunnat bli fint, plus att man behöver ju all mysbelysning som finns nu när det är så mörkt om kvällarna.
Nu ska jag åka till skolan och dra på mig skyddsrocken - här ska labbas! Håll tummarna för att det inte blir några explosioner...
 


Lämna gärna en kommentar.

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback