Färdkost

2013-08-21

 
När jag är ute och reser brukar jag köpa med mig något gott att mumsa på. Häromdagen på tåget till Blekinge blev det ioförsig bara en yoghurt men jag lyxade till det med färska blåbär. Det är verkligen SÅ gott med färska bär!!
Blåbär sägs ju vara bra för minnet och fullproppat med antioxidanter, så det kanske får bli nya uppladdningsrutinen inför tentorna i höst - äta ett kilo blåbär eller två!
 
 
Dagarna i Blekinge har varit jättesköna. Mysigt häng med hela familjen och den nya lilla valpen (som kommer dyka upp på ett och ett annat kort här) men den sistnämda gjorde även att det blev tidiga morgnar... Alldeles för tidiga. Tur att han är söt, och gosig. Då glömmer man bort allt det där andra som inte är lika kul.
 
Nej, nu ska jag gå och lägga mig. Dags för jobb imorgon! Godnatt.Pysselpresent

2013-08-16

De roligaste presenterna att ge bort är sådana som man har knåpat ihop själv! En av grejerna jag har gjort i sommar är att lära mig makramé och framför allt göra smycken (jag tycker armband är finast men det är ju en smaksak). Så efter några provtrådar, ett par instruktionsfilmer och lite svordomar fick jag ihop ett armband värdig min bästa vän (som fyllde år i somras). Här ser ni det på, fast på mig - jag var ju tvungen att prova så det satt som det skulle!
 
 
Vill du också prova på? Här är sidorna jag använt mig av:
 
http://honestlywtf.com/diy/diy-macrame-bracelet/- för inspiration
http://www.flornatura.hu/2009/09/10/makrame-csomozas/ - för bra bilder
http://factorydirectcraft.com/factorydirectcraft_blog/adding-josephine-knots-hemp-bracelet/ - för den fina josephine-knuten
 Hej, hej, hemskt mycket hej!

2013-08-15

Som ni kanske redan förstått har jag haft en superfin sommar med allt vad det innebär. Det betydde även lite sämre uppdateringar här osv. Jag är glad att ni ändå tittar in lite då och då för att kolla läget! Nu är jag tillbaka på jobbet igen efter semestern, och om några veckor börjar plugget!! Ihh, spännande!
 
 
Härom morgonen vaknade jag av att det regnade så fruktansvärt mycket. Jag gick upp för att ta ett glas vatten och upptäckte att vårt vardagsrum badade i guld! Det var soluppgång men det regnade samtidigt och det var bara så fantastiskt vackert! Så jag greppade kameran (för första gången på en månad) och försökte fånga stunden.
Men det blir ju aldrig riktigt lika bra som i verkligheten, så ni får nöja er med dessa bilderna! Tänk guld!
 
 


Follow Me on Pinterest Instagram RSS 2.0