Vintern rasat ut bland våra fjällar

2013-04-30

 
Det känns konstigt att sista april redan är här. Brukar det inte vara lite mer vår nu vid denna tiden? I o försig så har det varit lite varmare de senaste dagarna.. Förra året, 2 maj, sprang jag Vårruset (med en vän) i t-shirt och korta tights - inte riktigt där än i år. Det ska vi för övrigt göra om i år, på torsdag smäller det! Har inte tränat lika mycket i år men det ska nog gå ändå.
Hur firar ni Valborg? Brasa och grillning eller fest i en park hela dagen? Själv ska jag jobba, har ändå aldrig varit så mycket för Valborgsfirande så det gör mig ingenting. Ha en trevlig kväll!
 Våreld

2013-04-29

 
Det är underbart när solen tittar fram! Här är blommorna jag fixade med härom dagen. Nu får vi bara hoppas på att mina frö som står inne växer till sig snart så jag kan plantera ut dem.
 
 
 
 
 
 Cypern genom min lins

2013-04-29

Sådär - nu har jag äntligen satt mig ner och kollat igenom alla Cypern-bilder. Alla och alla, jag tog inte så många faktiskt. Det kändes tråkigt att släpa med sig kameran överallt när man har semester (dvs. till poolen och tillbaka igen, haha). Jag har även lite bilder på min telefon som jag ska se om jag kan få in på datorn (PC+Iphone=?). De flesta av bilderna nedan är tagna i Nicosia (Cyperns huvudstad) när vi var där på utflykt. Min favoritbild är den söta turisten med ryggsäck under en fantastisk bougainvillea...
 Soliga dagar

2013-04-25

Vilken underbar dag det har varit! Solen tittar äntligen fram och det knoppas på träden. M och jag tog en lunch i solen sen har jag fixat lite på loftgången. Vill ju göra fint nu när våren är på ingång. Nu är jag på väg hem till en fin vän med en flaska rosé. Sådana här dagar gör det lite lättare att inte längta tillbaka till Cypern! Och, ja, bilder kommer - som utlovat. Ha en fin kväll hörrni!

 
HEMMA

2013-04-23

 
Hej på er! Kl 04,30 i natt kom jag hem efter en finfin semestervecka på Cypern. Håll utkik efter lite bilder i kväll, nu ska jag gå till frisören och fräscha upp min frilla! Kram på er
 Upp upp och iväg

2013-04-15

 
Hej på er! Här kommer ett mittinattenmedansjagpackar-inlägg. Äntligen är arbetsproverna klara och överlämnade till min budbärare. Nu finns det inget mer jag kan göra för att påverka det.
Imorgon (tidigt) åker jag till Cypern med en vän. Såg fram emot en vecka med sol, bad och drinkar som avlöste varandra, nu verkar det som att det ska regna hela veckan... Typiskt. Men man ska inte ropa hej innan man kommit över ån så jag tar med mig en tjock bok som jag kan kura med inne om vädret skulle vara kass. SÅ - vi hörs om en vecka! Bonsoir!
 
 
Hoppas att det inte ser ut såhär när man tittar ut genom fönstret imorgon...
 
 
ÄNTLIGEN KLAR!
 @ehrsandra

2013-04-11

 
När jag blev med iPhone för ett tag sedan skaffade jag, som många andra, Instagram. Vill ni följa mig där klickar ni bara på bilden i sidofältet eller på den lilla ikonen längst ner, jag heter "ehrsandra" eftersom "blueberryroad" redan var taget! Kram
 Ögongodis

2013-04-10

Jag håller ju på att fixa om lite hemma. Har äntligen lyckats hitta vardagsrumsbord som jag tokälskar (bild kommer) och nu hade det suttit fint med nya kuddar i sofforna som passar lite bättre. Jag gillar färgerna på kuddarna på den översta bilden jättemycket, har sett flera butiker med lite "vattenfärgs"-tryck och sen gillar jag mixen av kuddar på den nedre bilden. Fint med randigt, enfärgat och småmönstrat!
 
 Senaste

2013-04-10

 
Hej på er! Här kommer ett litet inlägg mitt i sista inlämningsveckan. På bilderna ser det ganska lugnt ut men runt omkring råder kaos. Olika skissblock, papper och tyg, lim och massa annat ligger i högar, men det får ni bara föreställa er.. Äntligen har mina växter vaknat till liv igen (tack vare solen!) och min timjan har tagit sig som bara den. Fina små kvistar som stäcker sig mot solen. Hoppas ni har en bra vecka! Kram
 
 Mars sista bilder

2013-04-02

 
På allmän begäran (hej pabla!) är det nog dags för ett inlägg här i bloggen. Förkylningen är äntligen över och jag kämpar på med mina arbetsprover när jag inte jobbar, så det finns inte mycket tid till övers. Jag köpte t.om. en tidning för att jag skulle lägga upp fötterna i soffan i påsk och ta lite tid av men den ligger kvar orörd (tog promenader i det vackra vädret istället). Hoppas ni har ätit många goda påskägg och har en bra start på april!
 
 


Follow Me on Pinterest Instagram RSS 2.0