Helt uppåt väggarna

2012-02-09, kl. 09:50:00

Som jag skrev i förrgår så har jag några små projekt på gång, bl.a. ett "presentprojekt" som det stod lite om i inlägget nedanför men även ett "nu styr vi upp vår lägenhet"-projekt som fallit lite i glömska.
Vi flyttade in här hösten -10 och har alltså hunnit bo in oss ett tag. Jag ville att vi skulle göra det och känna efter hur vi ville ha det för att trivas och ta alla inredningsgrejer lite som de kom. Att flytta ihop med någon och kunna hitta lösningar som båda känner sig nöjda med är ju, som vissa vet, lite knepigt ibland. Nu har det gått så långt att vi inte ens tänker på det längre. Eller, det var ju ren och skär lögn, eftersom jag ständigt är uppkopplad på "inredningstråden" i skallen.


I vilket fall så försöker vi få upp lite mer saker på våra väggar då de känns väldigt vita och tomma. Vi mixar foton, affischer med band vi gillar, lite hyllor & konstverk - en skön mix helt enkelt. Under tiden har jag kommit fram till detta:

Ha tålamod med betongväggar! Dessa är sjukt jobbiga att borra i och utan en stark vilja kommer du ingenstans. Ett tips är också att borra med storleken mindre borr än det du behöver för att sedan vidga hålet efter hand (ja, det fick vi lära oss the hard way)

Flytta runt!
Prova alla grejer du vill hänga upp på minst tre ställen. Vem vet, tavlan eller fotot kanske gör sig mycket bättre någon annan stans än där du först tänkte..

Fikapaus! Tycker ni olika - diskutera det över en kopp te. De flesta lösningar kommer då. Annars kan ni ju alltid köra "sten, sax, påse" som en sista väg ut. Och vet ni, det är ju bara inredning det handlar om. Blir det inte bra eller om man ångrar sig går det oftast att ändra om igen.


Postat av: Malin

Bra tips! Man ska inte har för bråttom när man hänger upp saker på väggarna. Ska bli kul att se vad ni hittar på.

2012-02-09 @ 13:35:18
URL: http://inneoute.blogg.se/Postat av: Jill

Ja det är väldigt plågsamt! :-(Åh men Gud vad kul med Portugal! Där har jag inte heller varit :-) skönt att få komma ner till varmare och ljusare breddgrader :-)Spännande med lite inredning nu framöver :-)

2012-02-10 @ 07:05:13
URL: http://jillh.blogg.se/
Lämna gärna en kommentar.

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback