Höstfavoriter - beauty

2011-09-24, kl. 12:13:00

Att det blir kallare på hösten vet väl alla, och då påverkas även vår kropp. Jag själv har väldigt torr hy även på sommaren så när kylan kickar in är det dags att ta till det tunga artelleriet - här är mina fem måsten för att ta mig igenom hösten!





1. HÅR - SACHAJUAN Leave in Conditioner
Denna produkt använder jag året om så det är inte bara på hösten den behövs. Jag upptäckte den i vintras & kvalitén på mitt hår har blivit bättre sedan jag började använda den. Håret blir mjukt som sammet och är otroligt lättborstat (vilket är sällan skådat när man "lider av" väldigt lockigt hår som gärna tovar sig).

2. KROPP - THEBODYSHOP Hemp Body Butter
När denna kräm fanns som ansiktskräm förra året borde jag ha köpt så att jag hade ett litet förråd - för detta, mina damer, är en av de bästa krämerna som finns för supertorr hy. Den må vara lite dyr och kanske kännas lite kladdig men det är SÅ värt det! Kroppssmöret är precis lika bra och kommer få sin plats i badrumsskåpet inom snar framtid.


3. HUVUD - ACO Hårbottengel
Den här gelen blev jag tipsat av min frisör att inhandla i vintras då jag även har en väldigt torr hårbotten. Många har det (det kan komma av stress) men tror att det är mjäll och köper mjällschampo vilket bara gör saken ännu värre.
Jag använder denna produkten några ggr i veckan, håret blir inte fett, däremot kliar det lite men det betyder bara att den har börjat verka.



4. ÖGON - GARNIER Caffeine Eye Roll-On
Trött på mörka ringar under ögonen trots att du sovit dina 8 timmar - I know! Jag har fått förklarat för mig att jag har ytliga blodkärl och kommer antagligen alltid ha ringar under ögonen, mer eller mindre. Supertråkigt tyckte jag & sedan dess har jag provat ett antal produkter som sägs reducera de omtalade cirklarna - utan framgång bör tilläggas. Det var därför en aha-upplevelse när jag då hittade denna ögonroller som fungerar jättebra! Jag använder min på kvällen innan jag går o lägger mig och jag måste vara ärlig och säga att det tog 1-2 veckor (skam den som ger sig) innan jag såg resultat men nu är det på andra hållet istället, jag ser på morgonen om jag glömt den kvällen innan! Så vill du se lite piggare ut när mörkret lägger sig över Sverige? You know what to do.

5. ANSIKTE - NIVEA Skin Refining Scrub
Många peelingprodukter är väldigt mycket kräm och väldigt lite "korn" som peelar, iallafall av de jag har testat. Denna är en av de bästa som kommit i mina händer och när huden börjar kännas sådär extra torr så är det dags att plocka fram peelingen och få bort alla döda hudceller.

Postat av: Linda - Harmony Home

Tack för tipsen! Härliga skönhetsprodukter är ett måste på hösten att skämma bort sig med:)



Önskar dig en fin start på veckan

Kram /Linda

2011-09-26 @ 11:58:30
URL: http://harmonyhome.blogg.se/




Lämna gärna en kommentar.

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


Trackback